| Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
MC_fly дете на Посейдон
Брой мнения : 288 Join date : 02.03.2010 Age : 29 Местожителство : Ей там ..на Марс ..не ме ли виждаш?
| Заглавие: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Сря Апр 28, 2010 1:40 pm | |
| Дневниците на вампира Завръщането: Сенчести души от Л. Дж. Смит /Книга шеста/ | |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
Брой мнения : 288 Join date : 02.03.2010 Age : 29 Местожителство : Ей там ..на Марс ..не ме ли виждаш?
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Сря Апр 28, 2010 1:51 pm | |
| Глава 1 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. Приятно четене!
| |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Чет Апр 29, 2010 5:46 pm | |
| Глава 2 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. Приятно четене!
| |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Чет Апр 29, 2010 5:51 pm | |
| Глава 3 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. Приятно четене!
| |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Чет Апр 29, 2010 5:56 pm | |
| Глава 4 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. Приятно четене!
| |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Пон Май 03, 2010 6:27 pm | |
| Глава 5 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. Приятно четене!
Последната промяна е направена от MC_fly на Пон Май 03, 2010 6:33 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Пон Май 03, 2010 6:29 pm | |
| Глава 6 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. Приятно четене!
| |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Пон Май 03, 2010 6:34 pm | |
| Глава 7 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. | |
|
| |
MC_fly дете на Посейдон
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод Пон Май 03, 2010 6:36 pm | |
| Глава 8 Превод : Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Редакция: Яна Георгиева a.k.a yan4etolp Изтегли главата от: [You must be registered and logged in to see this link.]Ако не можете да отворите файла, [You must be registered and logged in to see this link.], инсталирайте я и вече ще може да отваряте документа. При проблеми пишете в темата за Коментиране на БГ Фен превода, на съответната книга. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод | |
| |
|
| |
| Дневниците на вампира - Завръщането:Сенчести души - БГ фен превод | |
|